Артикли

Овде ќе бидат објавувани најновите информации поврзани со градинката

ПРОФЕСИОНАЛНА ОБУКА ЗА ВОСПИТУВАЧИ НА ТЕМА „ГИ ПОЧИТУВАМЕ РАЗЛИЧНОСТИТЕ“ ... ПОВЕЌЕ

14.04.2014 год. Берово

Потпишан МЕМУРАНДУМ за соработка помеѓу градинката „23 Август“од Берово и Првата детска амбасада во светот Меѓаши за пилотирање на прирачникот -Ги почитуваме различностите-во рамки на ПРЕЦЕЦЕ програмата ... ПОВЕЌЕ

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image