Потпишан Меморандум за ПРЕЦЕДЕ програма

 

14.04.2014 год. Берово

 

Потпишан МЕМУРАНДУМ за соработка помеѓу градинката „23 Август“од Берово и Првата детска амбасада во светот Меѓаши за пилотирање на прирачникот -Ги почитуваме различностите-во рамки на ПРЕЦЕЦЕ програмата (Партнерство за помирување преку Ран Детски Развој и образование во Европа)."ГИ ПОЧИТУВАМЕ РАЗЛИЧНОСТИТЕ" ПРЕЦЕДЕ е рагионална програма која се спроведува во Македонија, Албанија, Србија, Косово и Хрватска . Програмата Партнерство за помирување преку ран детски развој и образование во Европа – ПРЕЦЕДЕ e финасирана од Европската унија.

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55

Следете не на:


Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getImagePath() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 56

Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getSocialNetworks() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 57
  • Facebook: detskagradinka
  • Google+: +TodorPanovski
  • Linked In: in/todorpanovski
  • Twitter: top3d4u
  • YouTube: channel/UCnnC-693CJU4svhq17QQh6w
  • External Link: mtsp.gov.mk
  • image
  • image