Прослава на Велигден 2014

 

Децата од ОЈУДГ „23Август“ Берово , на 20.04.2014 год.зедоа учество како и секоја година , по повод  Велигденските празници со драматизација „Велигден“ , песнички подготвени за празникот: Велигден ќе дојде , Христос воскресе и Чук јајце чукнете,  играорна група - правото оро. 

  • image
  • image