Меѓународна културна соработка со градот  Диожд – Унгарија

 

Во рамки на меѓународната културна соработка делегација од локалната самоуправа на градот Берово и представници на детската градинка „23 Август“ во периодот од 5.05.2014 год. до 9.05.2014 год. претстојуваше во градот Диожд во Унгарија.

Галерија слики од настанот.

 

  • image
  • image