Прием на гости од Диожд Унгарија

Во рамки на меѓународна културна соработка во посета на нашата градинка и на градот Берово од. 29.05.2014 до 1.06.2014 претстојуваа претставници од градот Диожд – Унгарија. 

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image