На 10.10.2014 год. во градот Кочани се одржаа првите регионални спортски средби на детските градинки од Југоисточна Македонија.

Учествуваа деца од детските градинки од Берово, Пехчево, Делчево, Виница, Кочани, Каменица, Чешиново-Облешево и Пробиштип. Децата се дружеа, се натпреваруваа во разни спортски игри. Децата од нашата градинка освоија прво место и добија пехар во дисциплината „Скокање во вреќа“. Исто така прво место освоија децата од градинките во Пехчево и Кочани во други дисциплини.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image