ИСПРАЌАЊЕ НА ЕСЕНТА

Децата од нашата градинка ја испратија Есента со пригодна програма, песнички, рецитации, стихотворби и драматизација.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image