КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗА НОВА 2015 ГОДИНА

Посета на локалната самоупава на Општина Беово. Децата го посетија
Гадоначалникот на општина Беово и му посакаа многу здавје и успех во Новата Година.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image