Приредба за 8 Март 2015 

По повод меѓунаодниот празник на жената 8 Ми Март децата од Градинката 23Август - Берово изведоа пригодна прогама

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image