Работилница – Професија – Зидар

Група II мала

Воспитувач:  Сузана Самарџиска Сачкарска

Неговател:  Весна Читинска

Одржана работилница – Професија – Зидар

 

Во работилницата е вклучен родител кој со професија градежен инжинер – Горан Ружински.

На активноста ги запознава децата со работата на градежниот инжинер, а посебно ја демонстрираше професијата Зидар.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image