Работилница: Изучување на странски јазик

 

Голема група

Воспитувач: Сузана Букушовска

Родител: Ивана Сирачевска – професор филолог- ги предава Англискиот и Францускиот јазик

Работилница: Изучување на странски јазик

Активност: Во нашиот крај доаѓаат луѓе – туристи кои зборуваат на јазици кои ние не ги знаеме, па затоа Ивана Сирачевска – родител , мајка на Евгинија Сирачевска како професор по странски јазик им објасни на децата како можат  тие да се разберат со туристите учејки странски јазик.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image