Маскенбал 1 Април 2015

Маскенбал 1 Април 2015

По повод 1 ви Април „Денот на шегата“ , ОЈУДГ „23Август“ Берово го реализира традиционалниот маскенбал во градот , на градскиот плоштад.

  • image
  • image