Правење леи и засадување зеленчук

Правење на леи и засадување зеленчукови растенија со присуство на родител

 

Голема група - целодневен престој

Воспитувач: Мелиха Кујунџиќ

Неговател: Суада Демир

 

Запозанавање на децата со процесот на садење зеленчукови растенија, а воедно сите деца со присуство на родител  , воспитувачката и негователката ја засадувавме градината. Здравата храна е неопходна за здрав и правилен развој на детскиот организам.

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image