„Рециклирај денес – мисли за утре“

07.04.2015

Воспитувач: Славица Бубевска

Неговател: Модица Чиплаковска

Голема група целодневен престој

 

Работилница: Посета од родител Александра Пачемска, наставник по природни науки. Александра водеше разговор за Екологијата со децата, ги запозна со темата што ќе ја работиме „Рециклирај денес – мисли за утре“ со употреба на лаптоп презентација, за на крај децата да работат во работните листови и селектираа разни видови на отпад.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image