Посета на пазар

Посета на пазар

 

16.04.2015

Голема група – целодневен престој

Воспитувач: Славица Бубевска

Активност: Посета на пазар, разгледување на тезги со ран зеленчук (кромид, лук, салата, зелка спанаќ, магданос)

Негување, односно насочување на децата како треба културно да се однесуваат при разгледувањето, пазарување и наплатувањето.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image