Работилница : Стоматолог 

 

07.04.2015

Работилница : Стоматолог со присуство на родител стоматолог

Воспитувач: Лилјана Бојчовска

Неговател : Ленка Ралповска

Средна група

„Одржување на хигиената на забите“ и запознавање со пробор за хигиена, четка, паста како и запознавање со алатките кои служат при одржување на здравјето на запчињата.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image