Садење на ран зеленчук во леите во градината

Садење на ран зеленчук во леите во градината

 

15.04.2015

Активност: Садење на ран зеленчук во леите во градината во нашата Градинка

Децата од Големите групи

Воспитувачи: Сузана Букушовска и Славица Бубевска

Неговател: Модица Чиплаковска

 

Децата излегоа во градината и на подготвените леи го засадија раниот зеленчук.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image