Правење на салата од ран зеленчук

Правење на салата од ран зеленчук (зелка и морков)

 

15.04.2015

Активност: Правење на салата од ран зеленчук (зелка и морков)

Воспитувач: Славица Рушковска

Неговател: Лилјана Аговска

Средна група

 

Децата заедно со воспитувачката го сечеа и рендаа раниот зеленчук и направија салата, по што сите деца ја дегустираа направената салата.

  • image
  • image