Tеатарот КРИК од Скопје во градинката

Tеатарот  КРИК од Скопје во градинката

 

Нашата градинка  ја посети театарот  КРИК од Скопје .  Децата ја следеа преставата – Со здрава храна живот без мана.

  • image
  • image