Прием на гости од Детска Градинка Пахуљице од Брус Р. Србија и

ЈОУДГ Росица - Ѓорче Петров - Скопје

Во нашата детска градинка на 8, 9, 10 Мај 2015 год. престојуваа вработените од Детската градинка „Пахуљице“ град Брус, Р. Србија и вработени од ЈОУДГ „Росица“ - Ѓорче Петров, Скопје. Градинката „23Август“  Берово и градинката „Пахуљице“ се збратимени и ни ја возвратија посетата од 2012 год.

На  9.05.2015 год. Директорката на градинката „Росица“  ја презентираше работилницата на тема „Изработка на сунѓерасти кукли“ и заеднички сите направија работилница за изработка на кукли од сунѓер.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image