Работилница со ДА Меѓаши 27.05.2015

Посета на нашата градинка од страна на стручен тим од Првата Детска Амабсада „Меѓаши“.

Фокус група со родители од страна на Првата Детска Амбасада  „Меѓаши“ и Работилница за застапување и лобирање со посебен акцент на вклучување на родителите во процесот на лобирање за прашања поврзани со вклученоста на мировните аспекти и почитување на различностите во програмите за ран детски развој. Овие активности се спроведуваат како дел од ПРЕЦЕДЕ програмата каде што детската градинка „23 Август“ е активно вклучена од самите почетоци. 

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image