Енергетска ефикасност

 

Во рамки на активноста „Енергетска ефикасност“ дечињата од нашата градинка учеа како да штедиме струја, штедиме вода , рециклираме хартија и пластика.  Групите направија активности за енергетска ефикасност, изработуваа макети на сончеви колектори , научија како да штедат струја , вода и како да ја заштитат планетата земја.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image