16.11.2015 Еко ден

Во градинката на 16.11.2015 е организиран ЕКО-ден на кој во сите воспитни  групи се реализирани еколошки содржини.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image