Маскенбал 1 Април 2016

По повод 1 ви Април „Денот на шегата“ , ОЈУДГ „23Август“ Берово го реализира традиционалниот маскенбал на градскиот плоштад.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image