Недела на детето

На 7 Октомври 2016 год. се одржаа ИГРИ БЕЗ ГРАНИЦИ во рамки на Детска Недела 2016 година, мото - „И децата се прашуваат“ со учество на дечиња од детски градинки од Штип, Крива Паланка, Куманово, Скопје, Пехчево и домакините Берово.

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image