Приредба за 8 Март 2017

Приредба по повод  „8 Март“ денот на мајките, децата играа , рецитираа и пееја песнички наменети за овој ден.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image