Прв пролетен ден, екологија и водата

Првиот пролетен ден го дочекавме со прошетка, опсервација на годишното време, ја набљудуваме реката, надојдена од топењето на снегот по планините и гледавме како лужето што работат по градините ги ораат и припремаат за садење на ран зеленчук.

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
  • image
  • image