Овде ќе бидат објавувани најновите информации поврзани со градинката

ПРОФЕСИОНАЛНА ОБУКА ЗА ВОСПИТУВАЧИ НА ТЕМА „ГИ ПОЧИТУВАМЕ РАЗЛИЧНОСТИТЕ“ ... ПОВЕЌЕ

14.04.2014 год. Берово

Потпишан МЕМУРАНДУМ за соработка помеѓу градинката „23 Август“од Берово и Првата детска амбасада во светот Меѓаши за пилотирање на прирачникот -Ги почитуваме различностите-во рамки на ПРЕЦЕЦЕ програмата ... ПОВЕЌЕ

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Следете не на:


Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getImagePath() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 56

Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getSocialNetworks() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 57
 • Facebook: detskagradinka
 • Google+: +TodorPanovski
 • Linked In: in/todorpanovski
 • Twitter: top3d4u
 • YouTube: channel/UCnnC-693CJU4svhq17QQh6w
 • External Link: mtsp.gov.mk
 • image
 • image