Проектот на 

Националното здружение на сопственици на приватни шуми - Берово

Градинката учествуваше во Проектот на - Националното здружение на сопственици на приватни шуми - Берово и како резултат доби донација - Дрвен град - во дворот на градинката.

 

Проектот беше организиран од Националното здружение на сопственици на приватни шуми  - Берово по повод - Меѓународната година на Шумите 2011

 

Подржувачи:

 

SIDA , Шведска интернационална агенција за развој;

 

SNV , Холандска развојна организација и

 

ReFoRD , Регионален центар за шумарство и рурален развој.

 

Временска Прогноза


Deprecated: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55

Следете не на:


Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getImagePath() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 56

Deprecated: Non-static method StalkerHelper::getSocialNetworks() should not be called statically in /home/topdiza/public_html/gradinkaberovo.mk/modules/mod_stalker/mod_stalker.php on line 57
  • Facebook: detskagradinka
  • Google+: +TodorPanovski
  • Linked In: in/todorpanovski
  • Twitter: top3d4u
  • YouTube: channel/UCnnC-693CJU4svhq17QQh6w
  • External Link: mtsp.gov.mk
  • image
  • image