Проект Прегратка на дар

Прегратка на дар 2013 год.

Проектот “Прегратка на дар” ве поттикнува да ги изразите вашите желби за побрзо оздравување на болните деца на повеќе начини. Оваа година предлагаме изработка на честитки со искрени желби, кои извираат од длабочините на искреното и топло детско срце.

И оваа година на болните дечиња ќе им требаат нашите прегратки. И оваа година, трета по ред ќе направивме играчки најубави на свет. 

  • image
  • image