Активност: Засади дрво

 

Под мотото „Садиме заедно за нас“ се одржува акција Засадија својата иднина - „Ден нa дрвото“  во месец Ноември во која зеде учество и нашата градинка со засадување на дрвца во дворот на градинката. 

  • image
  • image