Проект: Рециклирање на пластика

 

По Проект на УСАИД за рециклирање на пластика на 09.10.2010 год. децата од градинката учествуваа во  Урнебесната журка за нашата планета во селото за рециклирање. Забавата беше под  мотото „СОБИРАЈ ПЕТ ЗА ПОДОБАР СВЕТ“.

  • image
  • image